Na titulní stranu

Fakta, životopis, fotografie
Mé životní a politické postoje a názory. Proč jsem vstoupila do ODS, proč jsem přijala kandidaturu.
Chcete-li o mně vědět víc, zeptejte se.
Novinky, aktuality, různé akce, které pro vás připravuji
Články a rozhovory na téma moje práce v Senátu
Chcete-li mě kontaktovat...



Chcete-li se dozvědět něco z mé profesní činnosti a nabídky

Média

Představení kandidáta v Radničních novinách Prahy 3

Číslo kandidáta: 1
Ing. arch. Daniela Filipiová 43 let, architekt;
Občanská demokratická strana

Nikdy se nevzdávám...

Dovolte mi, vážení spoluobčané, představit se Vám jako kandidátka ve volbách do Senátu České republiky za Občanskou demokratickou stranu. Narodila jsem se a vyrostla na Královských Vinohradech, dnes bydlím se svou rodinou na Žižkově, prakticky ve středu volebního obvodu. Maturovala jsem na gymnáziu Na Pražačce a po absolutoriu Fakulty architektury při ČVUT jsem pracovala jako projektant.

V roce 1986 jsem prošla těžkou životní zkouškou – po náročné operaci míchy jsem zůstala odkázána na ortopedický vozík. Svoboda, které jsme se dočkali po roce 1989, však i mně přinesla nové možnosti a perspektivy, vrátila mne do aktivního života. Začala jsem se cílevědomě snažit pomáhat - jak ve své profesi, tak na úrovni společenských institucí - všem, kteří na každém kroku narážejí na architektonické bariéry.

Odtud byl už jen krůček k poznání, že náš současný svět neomezují zdaleka jen bariéry stavební, a tak jsem se rozhodla bojovat proti všem překážkám na cestě k demokracii, prosperitě a slušné, lidské společnosti. To byl můj hlavní impuls k tomu, že jsem v roce 1997 vstoupila do ODS, v době pro ni nelehké, a proto se také ucházím o Vaši přízeň v nastávajících volbách.

Žižkov a Vinohrady, jejich neopakovatelnou atmosféru a obyvatele, ale také problémy a nedostatky znám důvěrně, vždyť jsem tu strávila celý život. Kde jinde bych se měla snažit o důvěru voličů a kde jinde bych také dokázala je lépe pochopit a být na jejich straně?

Těžké životní okamžiky mne naučily bojovat a já Vám mohu s klidným svědomím slíbit, že pokud získám Vaši podporu,

...budu bojovat i za Vás.
Daniela Filipiová

 Zpět na média

Nahoru
Na titulní stranu