Na titulní stranu

Fakta, životopis, fotografie
Mé životní a politické postoje a názory. Proč jsem vstoupila do ODS, proč jsem přijala kandidaturu.
Chcete-li o mně vědět víc, zeptejte se.
Novinky, aktuality, různé akce, které pro vás připravujiČlánky a rozhovory na téma moje práce v Senátu
Chcete-li mě kontaktovat...



Chcete-li se dozvědět něco z mé profesní činnosti a nabídky

Archiv rubriky Na čem pracuji

19.11.2000 - druhé kolo senátních voleb
Druhé kolo doplňovacích voleb do Senátu potvrdilo ve volebních obvodě 26 - Praha 2 a 3 moje vedení po prvním kole a dovedlo mě k vítězství nad druhým postupujícím Vladimírem Zemanem.

Znovu chci zopakovat svůj dík všem voličům, kteří mě svým hlasem podpořili, a zároveň všem občanům ze svého volebního potvrdit své odhodlání být jim všem skutečným zástupcem v Senátu.

Volební kampaň - jaká byla?
Jednoduše řečeno: korektní. (fotografie)

12.11.2000 proběhlo první kolo letošních voleb do Senátu a krajských zastupitelstev. Ve volebním obvodu č. 26 - Praha 2 a 3, kde kandiduji, jsem díky vám získala nejvyšší počet hlasů a postoupila tak do druhého kola.

Děkuji všem vám, kteří jste mě v prvním kole svým hlasem podpořili. Vaší podpory si velmi vážím. Zároveň si vás dovoluji požádat, abyste ve druhém kole v neděli 19.11. přišli znovu k volbám a své rozhodnutí potvrdili.


10.11.2000 - Slavnostní vyhlášení vítěze soutěže o minikoloběžku spojené s předvolebním mítinkem na nám. Jiřího z Poděbrad.

Minikoloběžku vyhrává Zuzana Skramoušská z Prahy 3. Blahopřejeme!
Koloběžka byla předána výherkyni 13.11. v kanceláři ODS Praha 2 (fotografie).

28.10.2000 - Slavnostní setkání s předáním vyznamenání členům legionářské obce na radnici Prahy 3 při příležitosti státního svátku (proslov a fotografie)

15.10.2000 - XI. kongres ODS v Plzni

2.10.2000 - Řádné zasedání obvodního zastupitelstva M.Č. Prahy 3

19.9.2000 - Seminář pro kandidáty ODS
do Senátu a krajských zastupitelstev pořádaný pobočkou International Republican Institute z USA o způsobu vedení volební kampaně.

29.9.2000 - Historicky první ples hlavního města Prahy
který se konal v překrásných prostorách Obecního domu.

19.9.2000 - „Snídaně na Věži“
Neformální setkání s novináři v salónku žižkovské televizní věže.

12.9.2000 - Řádné zasedání obvodního zastupitelstva M.Č. Prahy 2

23.8.2000 - reportáž
Ve středu 23. srpna v 11 hodin dopoledne jste mě mohli slyšet na rozhlasové stanici Český rozhlas 2 - Praha v pořadu Setkání se zajímavou osobností. Moderátorkou pořadu byla paní Marie Retková. Hovořily jsme jak o životě, tak o politice.

21.6.2000 - Předprázdninové setkání
V restauraci U sovy v Praze 2 proběhlo neformální setkání členů ODS Prahy 2 a 3 s mým volebním štábem.

15.6.2000 - Návštěva primátora na Praze 2
Ve čtvrtek 15. května se uskutečnilo setkání pana primátora Jana Kasla se starostou Prahy 2 panem Michalem Baschem a zastupiteli Prahy 2. Zastupitelé provedli pana primátora po městské části Praha 2 a seznámili jej s tím, co se jim nejen za poslední volební období v dané lokalitě podařilo, ale i se specifickými problémy obvodu.
V rámci programu navštívil pan primátor nedávno otevřený dům s pečovatelskou službou obvodního ústavu sociálních služeb Praha 2 v Máchově ulici, který poskytuje služby na špičkové úrovni a to zejména díky osobnímu nasazení všech zaměstnanců domova. K této části primátorova programu jsem byla rovněž přizvána, stejně jako na tiskovou konferenci konanou na závěr primátorského dne na Novoměstské radnici.
Fotografie

15.6.2000 - Beseda
Beseda o demokracii a politické situaci se spisovatelem Hynkem Fajmonem a politologem Bohumilem Pečinkou organizovaná paní senátorkou Alenou Palečkovou za přítomnosti senátora Milana Topolánka a poslance Marka Bendy. Beseda se konala v budově Corfiny na Praze 8.

12.6.2000 - Setkání se starosty
Při setkání se starosty panem Michalem Baschem (Praha 2) a panem Milanem Českým (Praha 3) jsme diskutovali o potřebách daného volebního obvodu.
Fotografie

11.6.2000 - II. Ideová konference ODS
Konference ODS proběhla v pražském Národním domě na Vinohradech pod heslem „Svobodný prostor svobodným občanům“. Úvodní projevy do diskusí v jednotlivých sekcích přednesli předseda a stínoví ministři ODS.

4.6.2000 - Den dětí
V neděli 4. června se konal při příležitosti Mezinárodního dne dětí „dětský den“ Na Křížku na Praze 3. Akci již tradičně organizovalo oblastní sdružení ODS Praha 3. Děti zde soutěžily v různých disciplínách nejen o sladkosti, ale i o věcné ceny. Vrcholem odpoledne se stala soutěž o kopací míč, který věnoval pan starosta Milan Český.

20.5.2000 - Pražská ideová konference ODS o vyrovnání se s následky totalitní minulosti
Regionální sdružení pražské ODS zorganizovalo na pražském Žofíně konferenci o vyrovnání se s následky totalitní minulosti - obdobím komunismu. Názor na toto období a důsledky, které jsou stále aktuální, jsem se pokusila, byť stručně, vyjádřit i já ve svém vystoupení.

16.5.2000 - Reportáž
V nočních hodinách na rozhlasové stanici Regina jsme si s paní redaktorkou Lucií Rebcovou povídaly nejen o životě s handicapem.

18.2.2000 - Pamětní shromáždění
při příležitosti výročí smrti Aloise Rašína. Shromáždění se konalo z podnětu poslance PSP ČR Jiřího Payna s laskavou podporou starosty a obvodní rady MČ Praha 2.
Akce se účastnila vnučka Aloise Rašína Jana Rašínová, která žije ve Švýcarsku a přijela do Prahy k této příležitosti. Krátké zamyšlení nad odkazem Aloise Rašína nám přednesl publicista pan Jefim Fištejn.

 Zpět na rubriku Na čem pracuji

Nahoru
Na titulní stranu